12344556 merhaba, 1 yaşında oldu benimki. Spinal sezerryanla oldu oğlum. Bilmiyorum epiduralle aynı şey demek mi? Hep normal doğum istedim, bebekte biraz sıkıntı olunca hemen bi sonraki günde alındı oğlum. Çok şükür sağlıklı doğdu. Bende ciddi bir migren hastasıyım. Hiç sezeryanı araştırmadığım için hani tetiklediğinide bilmiyordum sonradan öğrendim. Doğum yaptığım gün bolca nescafe turk kahvesi içirdiler. 1 hafta hiç başağrım falan olmadı. Ama 8. Gündü sanırım öyle bir başağrısı yaşadım ki bebeğimi emziremedim. Hemen doktoruma yazdım, ne kullanabilirim diye. Parol asla geçirmez geçirmiyordu. Oda sağolsun novalgin iç dedi. Ki normalde hayatta geçirmeyen ağrı kesici 10 dk da geçirdi. Yani 1 saat falan çektim ağrıyı. Sonrası migren ataklarında artış olmadı hatta azaldı bile diyebilirim. Bence kalıcı bir durumu asla yok. Sadece başlrda tetikliyor olabilir. Mesela belden iğne içinde bel ağrısı kalıyor diyorlar. Hiç yaşamadım. Ki bence alakası yok. Hep korkuturlar bide şöyle zor oldu böyle zor oldu diye. Ondan da korkma arkadaşım, şöyle tarif ediyim. Cımbızla 2 tüyünü çekmiş gibi anlamyosun bile. Zaten o anın büyüsü heycanı korkusu aaa bitti mi diyosun bu muymuş dedim doktora; lütfen bak bunu herkese anlat demişti 😂 anlatmış oldum