pnraks Enfeksiyonum için Gyno-lomexin adlı fitil, Forsef adlı iğne ve Azitro adlı antibiyotik yazdı doktorum. İğne antibiyotik bitti ve fitilin bir tanesi kaldı. Sarı Akıntım devam ediyor. Sizce etkisi olmamış mıdır? Yoksa bi süre akıntılar devam mı eder?
sekerinannesi_ pnraks Bende de fitil ve ilaçlardan sonra devam etti hep. Maalesef hâlâ enfeksiyonum var. İlaç kullanıyorum ilaçlar bitiyor ama akıntı devam maalesef.
Eymenmoms pnraks 3 tane hap ve fitil verdi fitil 2 tane kullandım hapları içiyorum kesildi gibi Bnmki yarın soracam kullanmak istemiyorum yeter diyecem bakalım ne diyecek
8mucizem8 pnraks bende ilaçların hepsini düzenli kullanmama rağmen sarımsı akıntım yeşile döndü ve aşırı şekilde rahatsız ediyor kokusu çok titiz davranıyorum sürekli iç çamaşırımı değiştiriyorum bol su içiyorum fakat halen aynı akıntı devam ediyor umarım bebeğime geçmez
Aabbccc pnraks bende gynomax fitil kullandım ve bittikten sonra bende de kahverengi akıntı gelmeye başladı afedersin sümük gibi kahverengi bazen pembe akıntı peceteye geliyor fitilden mi bilmiyorum
pnraks Eymenmoms gebelik için problem yaratır mı acaba 1 buçuk senedir olmuyor benim ama enfeksiyon da geçmiyor
sekerinannesi_ pnraks Ben zaten 36+1 hamileyim. Gebeliğe engel olup olmadığını bilmiyorum ama bebek düşünüyoruz dediğimde rutin kontrolde de enfeksiyon çıkmıştı. O zaman da fitil vermişti doktor. Bazı arkadaşlarımdan duydum fitil temizliyormuş gebeliği kolaylaştırıyormuş diye. Yani ne kadar doğrudur bilmiyorum. Ben 2 ay sonra hamile kaldım. Etkisi var mıdır yok mudur bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim.
Eymenmoms pnraks bende gebelikte oldu normalde yoktu. Sürekli tekrarlıyor benim de bu defa tekrarlamaz umarım gebelikte erken doğuma falan sebep olabiliyor malesef
pnraks sekerinannesi_ hamileyken sıkıntı yaratıyor mu peki enfeksiyon. Doktorunuz bu konuyla alakalı bir şey dedi mi
pnraks 8mucizem8 ilaç antibiyotik fitil iğneyle geçmiyor benimki de . Napıcağımı şaşırdım. Üstelik gebe kalamayışımın bu sebepten olduğunu düşünmeye başladım :(
8mucizem8 pnraks ben 38+1 haftalık gebeyim gebeliğe bağlı çıktı maalesef ama hamile kalmak isteyen anne adaylarında mantar veya enfeksiyonlar varsa menileri öldürüyor ve gebe kalma olasılığını azaltıyor diye biliyorum