Mervekarababa34 Merhaba sevgili Anneler gebeliğinizi öğrenip doktora gittiğinizde kesenin gözüküp bebeğin gözükmediği oldu mu ? Geç döllenme deniyormuş sanırım🙏🏻
kplmn Mervekarababa34 merhaba benim her iki gebeliğimde geç döllenme olduğunu söylediler genellikle kalp sesi kese bir hafta daha geç öğreniyorsun duyuyorsun mesela 6-7 haftalık çoğu herkes kese kalp sesi duyarken ben her ikisinde de 8-9 haftalıktım her şeyi gördüm duydum ve hamileliğim netleşti :)
Seval0sevall Mervekarababa34 12 gündür günüm geçiyor ve idrar testlerim pozitif çıkıyor kanda çıkmadı napmalıyım beklemelimiyim adet günüm galiba yumurtladım şeffaf alıntım ve beyaz akıntım geldi 3 gün bitti öyle kafamda kurdum
Zulfiye06 Geç dollemede bebek haftasına göre geri olıyor canım . Yani son adet tarihine göre 20 haftalıksa senin 19 haftalık gibi hareket etmen gerekiyor .
Babybal123 6+2 de kese vardı bebek görünmedi canım. 8+3 bebeğimizi gördük kalp atışını duyduk bir hafta geç döllenme dedi doktorum
Mervekarababa34 Babybal123 yanıtınız için çok teşekkür ederim bir nebze de olsa içimi rahatlattı 🙏🏻🥹 göğüs ağrım çok var göğüs çevremde sizinde öyle mi ? 6+2 yiz