Kardelen_Asel Merhaba 5+3 haftalık bebeğim bugün akşam kanamam oldu doktora gittiğimizde iki tane iğne yaptılar ve progestan başladık bundan önceki gebeliğimde oğlumuda kanama yüzünden kaybettim bu konuda yardımcı olabilecek varmı neler yapabilirim kanamayı önlemek için
Pinarrrrrrrra Kardelen_Asel aynı durum ilk gebelik te.benim de başıma geldi tecrübesizdim.doktoelarda söylemese kan pıhtılaşmasindan olabilir diye şimdi 2.gebeligkm kan pıhtılaşmasi olabilir diye kansunlandirici hapa başlattılar bı danışın isterseniz
Pinarrrrrrrra Kardelen_Asel ve mümkünse tek doktorls kalma mümkünse il dışına git benim yaptığım hatayı yapma şimdi hem il dışında hastaneye hemde burda özele gidiyorum önlem amaçlı 2 yere takibe aldım kendimi
Seloguz Benim de iki kere kahverengi lekelenmem oldu hamilelik başında. Progestan iğne ve fitil kullandım, ağır iş yapmadım. Bir sıkıntı olmadı. İnşallah sizin de geçer hemen kanamanız.
Kardelen_Asel Kıbrıstayız Ankara’da kendi doktoruma gideceğim biraz dinleneyim aspirin kullanıyorum bende Pinarrrrrrrra