Senaemill kızlar meraktan çatlicam iki kızım var ben erkek hissediyorum 12 haftalik bebek daha ben duruşunu ve keseyi erkeğe benzettim onun dışında benim göremediğim sizin bilginiz olan bisey varmi
Senaemill tugbadurmaz34 Çok teşekkür ederim 🥰😘😘 Gamzecanpolat sizede teşekkür ederim hersey gönlümüzce olsun inşallah
Gamzecanpolat Senaemill Amin inşallah benimki kız sizinki bacak arası biraz belirgin duruyor sağlıkla gelsin inşallah 🙏 🥰
Senaemill Irade_2021 bide kızlarda yasadığım sıkıntı bunda daha az boyle bulantı yok mesela bilmemki bi heyecanlıyım sanki ilk 🥰
Senaemill Irade_2021 inşallah önce hayırlı saglik li evlat sonra Allah içimizi biliyor nasip etsin bize 😘
Senaemill Ay demiyim şimdi canım şerbetli çekiyor bazen turşu yiyorum ama bilmiyorum boyle sürekli ağzımda bireyler var bazen de bisey yemek istemiyorum
Zeynooooooo Senaemill ay canim bende 2kiz var suan 14 hafyalik oldu 12+4de doktora gitdim doktor soulemedi malesef yurt disinda boule bidahaya 19 haftada çagirdi bakalim ne olacak ama bende cok heyecanliyim erkek olsun cok istiyorum hayirlisi inwallaj