isum Gule1- 20 haftalığım, hamile kalınca 2 kilo verdim sonrasında hasta oldum 2 kilo daha gitti, yani şu an verdiklerimi aldım, 1 kilo aldım ekstradan
KuzeyinAnnesi10 Nurbusra_ ödem olabilir canım aslında bende çok yiyorum şimdi kalkıp yine yiycem acıktım
oznurakcamyilmaz Gule1- cumartesi günü kontrolüm var bakalım ne kadar olmuş☺️. 3 hafta önce 1.500gr 39 cmdi
Ceviz6550 Gule1- 18 haftalık hamileyim 2 kilo verdim sonra 2 kiloyu geri aldım sebze ve meyve ağırlıklı besleniyorum et yumurta tavuk görmek istemiyorum ama arada et yemek için kendimi biraz zorluyorum onun haricinde iyim hamile değil gibiyim
Strawberymum 63 kiloyum 38+1 beslenme de Abur cubur paketli ürün hiç yemedim diyebilirim onun dışında çok bişey değişmedi beslenmemde
Gule1- Strawberymum kaç kiloyla başladınız ben de abur cubur fazla yememeye çalışıyorum tamamen kesemesem de
Merve1414 Gule1- 45 im 49 olmuştum ama bulantı kusma olunca 45 e geri düştü az az sık sık yiyorum genelde meyve çok tüketiyorum hergun 2 yumurta 12 zeytin peynir yemeye özen gösteriyorum 10 haftaligim
Strawberymum Gule1- 50 kiloydum ilk öğrendiğimde. Canınız istiyorsa yiyin tabi bence gebelikte süreç sağlıklı ilerliyorsa en önemlisi mutlu bir hamilelik çok takmayın kilo endişesini.