Mothertea Koluma yağ sıcradı çok kötü kızardı sızlıyor silverdin sürdüm internette sürülmez diypr sildim ama feci yanıyor ne sürebilirim başına gelen varmı
Minikperi Mothertea silverdin kullanmamız yasak. İçerisinde gümüş var ve deri onu emip kana karıştırıyor. Kantaron yağı bulundurun evde mutlaka yanıklar için 🌸
Pelinn22 Mothertea Hindistan cevizi yağı ve zeytin yağı sürebilirsiniz. Bir de patates rendeleyip basabilirsiniz. Hatta patatates rendesi baya etkili diyorlar
19151992 Aloevera bitkiniz varsa jeliniz sürebilirsiniz bir de yumurtanın beyaz kısmını sürüp üzerinde kurumasını bekleyin acısını da hemen alıyor
Mothertea Minikperi kantaron yağıını çok duydum hemen alayım yarın teşekkür ederim biraz sürmüştüm kolumda kaldı 10 dk sildim vicdan azabı çekicem şimdi 🥺
Minikperi Mothertea yok ya ondan bir şey olmaz. Bol bol ve sık sık sürmediğiniz sürece endişelenmeyin 🌸
Mothertea Minikperi çok sağolun🙏🙏 ikinci gebelikte olsa insan korkuyor yavrusuna zarar gelmesin diye kendi canı yansa da zararlı olduğunu duyduğum an kolumdan sildim acısa da annelik çok değişik😊