Zepeliz Medıcal park shala hanım da takıpliyim, onda ya da diğer dr takıpli olan doğum yapmış olan bilgisi fikri olan var mı yazarsanız çok sevınırim, ilk bebeğim endişeliyim hastane nasıl doğum sonrası öncesi süreç nasıldı iyi kötü her yorum kabulüm 🤗
Abikardes12 Zepeliz ben o hastanede 2020 senesinde doğum yaptım isim vermicem bi erkek kadın doğum doktoruydu sipinal sezeryan oldum ve acıyı agrıyı hıssettım uyusmadım ve bnu kackere soyledım doktoruma can cekıstım resmen taki anestezi doktoru gelene kadar o gorunce benı dırek genel anestezi verdi ve devamını hatırlamıyorum artık ne olduysa seseryandan 10 gun sonra iç kanamayla ıkıncı sezeryanımı oldum hastane ve doktorum hiç ama hiç ilgilenmedi şimdi 2. Hhamileyim 8 haftalık asla ve asla gopasa medical parkta dogum yapmam yanı bedava olsa arkamı donup bakmam
December Zepeliz ben henüz doğum yapmadım ama orada Serhat Şen takibimi yapıyor doktorumdan memnunum hastane ile ilgili de henüz bir problem yaşamadım umarım yaşamam da 🙏
Merveozturk_ Zepeliz Bende tavsiye üzerine Shahla hanıma gidiyorum. 35. Haftayım. Bende doğum yapanları merak ediyorum. Şuanlık bi sıkıntı yaşamadık. Ablamda 3 ay önce Atlas hanımda doğumunu yaptı sezaryan olarak memnun kaldı.
Pnrnur58 Abikardes12 bende sinan güleç te takibe başladım sıkıntı yaşadığınız doktor omuydu yoksa hemen değiştiriyim doktorumu
Zepeliz Çok gecmiş olsun, kimseye göstermesin 😞 kötü olmuş ilk dogumunuz ☹️☹️ şimdi nerden takıplısıniz
Meryyy_ Zepeliz GOP Avrasya hastanesinde Dr. Hatice Hanım’ın takipli hastasıyım. Hastane genel olarak çok iyi doktor desen mükemmel ötesi ( kendisi 2.doktorum ). Daha önce arkadaşlarımda GOP Avrasya hastanesinde doğum yapmıştı ve hepsi hastaneden de memnun kalmışlardi.
Kirmizi Merhaba bende ilk doğumumu shahla hocada yaptım çok memnundum şuanda ikinciye hamileyim 30 haftalık yine shahla hanımla devam ediyordum ancak bugün bir haber aldım temmuza kadar hasta kabul etmeyecekmiş bu konuda detaylı bilgisi olan var mı? Son 2 ayım kalmışken bu şekilde ortada kalmak çok üzücü oldu.
kubrakbc Kirmizi merhaba shahla hanımın 30 hafta üzeri olanların doğumunu yaptırıcağını söylediler sizede böyle bir bilgi verildimi ne yaptınız acaba bende 34 haftalığım ama artık düşünmüyorum shahla hanıma gitmeyi doktor değişikliği yapıcam :/
Sibel3437 kubrakbc kucukkoy Bilge hastanesi ozan cetinay takipliyim İzmir araştırma hastanesinden gelmiş ama mükemmel ilgisi alakası bilgisi tavsiye ederim
Kirmizi kubrakbc merhaba bu pazartesi gittim doğumunu yaptıracak dediğiniz gibi yeni hasta almıyor sadece takipli hastalarına devam edecek
Sedatbk Küçükköy bilge hastanesindeki ozan çetinay hocaya gidiyorum aralarda. Çok ilgili ve çok profesyonel ultrason yorumlamasi var ozel numarasini da veriyor ve aklimiza takilan bir sey olduğunda cevaplıyor ve en onemlisi gereksiz ilac kullanimindan hoslanmayan bir doktor. Takipte de çok iyi tavsiye ederim.