Ebrugbyr Merhaba, Detayli muayene sonucumda bu cikti, 17+2 haftalik hamileyim. Doktor endiselenecek bir sey yok ortalama deger 1.44ten dusuk oldugu icin olumlu dedi ama endiselendim. Benzer durum yasayan oldu mu? :(
Attoya Ebrugbyr iki arterimde de çentik vardı ileri düzeyde. Hiçbir sıkıntı yaşamadım içinizi ferah tutun.
Dilekle Bende de varmış kan sulandırıcı kullanıyorum ki ben başından beri kullanıyorum tansiyon takibi önerdi inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
Nur7536 Aynısı bende vardı sağ tarafta benim ama daha önce düşüğüm olduğu için corapirn kullanıyorum özeldeki başlamıştı devletteki doktorum tek taraflı olunca pek önemsemiyoruz genellikle bir sorun olmuyor dedi sadece tansiyonunu yükseltmemeye çalış dedi dikkat et dedi tansiyonuna başkada bir şey demedi çok şükür herhangi bir sıkıntı yaşamadım sende korkma genellikle 26 dan sonra düzeliyormuş bazıları düzelmese bile tek taraftan idare edersin diyorlar ama seninde sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum
Dilekle Nur7536 çok teşekkür ederim rahatlattınız beni Allah razı olsun hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza