likesah Ebrudeniz41 ben kullaniyorum yanlis hatirlamiyorsam 12. Haftadan beri 34. haftadayim. Kramplara cok iyi geliyor magnezyum. Hamile degilken bile cok kramp problemim oldugu icin kullaniyordum ara ara. Hamilelikte duzenli kullandigim icin cok az kramp sorunu yasiyorum. Kas agrilarina da iyi gelir magnezyum.
gncglozclk Ebrudeniz41 bende kullanıyorum magnorm hamile olduğumu ogrendımde folik asitle birlikte kullanıyordum huzursuz bacak sendromum var hamile kalınca daha da arttı 1 gun bile aksatmadım belki ondandır krap yaşamadım cok 2 3 defa oldu baska olmadı kasılma da oyle yasamadım daha 31 haftaya gırdık ilerde ne olur bilemem ama bana faydası cok oldu hatta kabızlıkda cekmedım bagırsakları yumusattı ıcın onu ıcınce kendımı yarım saatten sonra tuvalette buluyorum doğumdan sonra da kullanabilirsin dedı şişkinlik için oyle de yapıcam 😂
Serendipity16 Ebrudeniz41 benim çok bel ağrım oluyordu onun için verdi rahatlattı biraz ama karın ağrıma kasık ağrıma çok iyi gelmedi şimdi başka marka denicem
_Tazeanne likesah hangisini kullanıyorsunuz acaba benimde bacak ağrılarım kramplarım çok oluyor magnorm verdi üç gündür alıyorum ama aynı hala
Attoya Ben 14. Haftadan beri kullanıyorum başta bir alıyordum ikiye sonra üçe çıkardık. Hiç kramp ödem vs yaşamadım
aslhnkrts9 11 haftalıkken kasılmalar var diye yazmıştı ama ben içemedim şuan magnezyumlu soda ve muzla idare ediyorum 17 olduk ilaçsız tolere edebiliyorum şimdilik
likesah _Tazeanne ben de magnorm kullaniyorum. Basta magosit kullaniyordum sonra magnorma gectim. Duzenli kullandiktan bir sure sonra rahatlatir sanirim. Haftanız ilerlediyse vucudun ihtiyaci daha fazla oluyor ancak tolere ediyor olabilir.
Smy17 _Tazeanne başta iyi gelmiyor gibi sanıyoruz çünkü bende ocean ekstramag kullanıyorum başladım gene kramplarım falan devam ediyordu. Ama yılmadım vücut anca uyum sağlıyor bence sonrasında kesti ağrılarımı o yüzden bırakmayın devam edin gerçekten iyi gelmezse doktorunuzdan rica edersiniz değiştirir
Eddaa57 Bende çok ağrım olduğu için almıştım ama çok düzenli kullanmadım açıkçası geçen ilk defa kramp sorunu yaşadım ama artık 7. Aya giriyorum sanırım kullanmak gerekicek
OYKUmom Serendipity16 benimde belim çok ağrıyor elektrik çarpmış gibi oluyor sürekli doktor magnezyum u yazdı ama kasık bacak ağrın olduğu zamanlar iç dedi bele de iyi gelirmi ki
Serendipity16 OYKUmom benim özellikle bel için verdi bende bi de fıtıkta var ondan dolayı ilk haftalar bile aşırı ağrım oluyordu ben her gün düzenli içiyorum size niye öyle ağrı olunca iç dedi acaba düzenli içilmezse bence fayda görmezsiniz
Egemoms1303 Bende Efermag kullanıyorum. Kramp, ödem, mide yanması, gaz, kabızlık sanki hepsine iyi geliyor🤯 içmeyince rahatsız oluyorum. Yanında ek takviyelerinde faydası olabilir hepsinin psijolojik olma ihtimali de var bence ama bilmiyorum 🤰🏻🤱🏻👼🏻🙃
Cmscms06 Ben de Ocean marka kullanıyorum. Çığlıkla kramplarla uyanıyodum geceleri, içmediğim gün yine yaşıyorum şiddetli kramplar o yüzden çok iyi geliyor. Uyumayı da kolaylaştırıyormuş sanırım, benim içtiğimde 3 çeşit magnezyum da bulunuyor baya tercih ediliyor o yüzden. Kabızlığa da çare e daha nolsun, tek aksatmadığım takviyem olur kendisi😂 27+2 yim bu arada 🫶🏻
MelteM2cck Ebrudeniz41 bende kullanıyorum çok iyi geliyor. Hatta kabızlık için de günde 2 icmemi önerdi doktorum faydasını görüyorum.