Badgirl_ Spgrr merhaba canım naptın dün gittin doktora söyledimi cinsiyeti benim doktor söylemedi malesef şehir hastanesi olduğu için 15 16 da söylüyorum ben dedi
Spgrr Badgirl_ bacak arasında kordon vardı çok ugrasti baya baktı tahminim kız dedi 2 hafta sonra ikili test sonucu için gidicem bakalım inşallah net birsey söyler
_btl5860 Kizlar sizce ne yorumunuz 🤭🤭 bizde sehir hastanesine gittigimiz.icin 16 18 se soyluyormus ama catlicam
Badgirl_ Spgrr yaa inşallah canm hakkımzda hayrlsi olsun bende 3 hafta sonra gidecegim ozaman ancak söyler
Merve_818181 Mavii2303 kızlar benimde 14. Hafta ama haziran gözüküyor internette nasıl hesaplıyorsunuz
Beyzanurk 13+6 olduk 💕 inşallah haziran 8 dedi doktorumuz daha cinsiyetimiz belli olmadı gizliyo kendini küçüğüm 😂
Cankuss35 Tanas_ biz geç kaldık 😂 16+4 ❤️ perşembe kontrolümüz haftasonu da ufak bi parti ile öğrencez inşallah
Derya-Civcivi Kızlar ben de 16+6 yım banada haziran geliyor nasıl oluor 11 haftalıklar bile haziran yazmışlar kendilerine anlamadım son adet tarihim 18 eylül
Hmsrln Derya-Civcivi onlar eski konuşmalar büyük ihtimalle canım ondan☺️ onlarda şimdi 15,16,17,18 falan olmuşlardır.