yaseminligunler Eceliza3434 cinsiyeti ne zaman öğrendiniz bende cuma gidince 12+3 olmus olucam öğrenebilrmym acabab
Eceliza3434 yaseminligunler ben 10. Haftamda nipt test yaptırdım o günden beri biliyorum kız olacak ama normal ultrason 15-16 da felan söylüyorlar
Tanas_ Bende bu cuma kontrol 12 haftalık ama ben bi hafta sonra gideyim belki cinsiyeti net öğrenirim diye
Tanas_ Eceliza3434 Bazen 11 hafta bazen 13 14 de de söyleniyor özel de ama onların baya net çünkü bizim burda bi bayan doktor mesela net 100 100 cinsiyet veriyor
1kediannesi Eceliza3434 Merhaba hangi firmaya nipt testi yaptırdınız acaba, ücret ne kadar ve ne kadar sürede sonuçlandı bilgi verirseniz sevinirim.
Eceliza3434 Tanas_ organlar net oluşmamış olduğu için 12-13 çok erken bence cihazlardan ziyade… benim ilk kızım 8 ay boyunca kendini göstermedi bile nipt test en garantisi
Eceliza3434 1kediannesi veritas diye bi şirket memoril bahçelievler yönlendirdi 12.500 ödedim daha çok çoklu tarama oluşu ve bütün gen bozuklukları dahil sonuçta çıkması benim için önemliydi… eve geliyor sirket kan alıyorlar bana 1 hafta sürer dediler 3. Gün ögrendim :)
1kediannesi Eceliza3434 Teşekkür ederim bilgilendirme için❤️Çok şükür sizde bir sorun çıkmamış. Ben genetik taramalı tüp bebek ile hamileyim bebeğin kromozomlarına transferden önce baktırdım ama doktoruma soracağım nipt testi daha kapsamlı sonuçta.
Mervepera Eceliza3434 nipt testi nedir acaba ilk defa duydum kusura bakmayın 🥲 yaptırmak istesek nasıl yaptırılıyor
Diririiririm 13+4 olduk biz de ☺️ 1 haziranda doğum gibi görünüyor. Cinsiyet için doktorumuz yarına çağırdı heyecanla bekliyoruz 😍
Ece0000000 Htcnur 12+2 ikili test yaptırdım ve bir değerim sınırdaymış. Sabahtan beri kendimi harap ettim araştırmalar vs vs yarın da doktor grafik gösterecekmiş özellikle hastaneye çağırdı
Merve61nc [silindi] bizde 9+1 haftalık canım hemen hemen aynıyız insan merak ediyor tabi ister istemez cinsiyeti
[silindi] Merve61nc evet ya benim 2. Gebeliğim kızım 12. Hafta da kendini gösterdi umarım bu da hemen gösterir
Merve61nc [silindi] [silindi] benimde 2 ci gebeliğim aynen yine benimde kızım 12 hafta da belli olmuştu kız demişti doktor
_btl5860 Tanas_ bizde 13 haftaligiz ama soyleyen yok ozele gitsek hemen soylerler ama malum ozellerin yanina yaklasilmiyor 🥺😄