Birgün buraya bunu yazacağım aklıma hiç gelmezdi şükürler olsun ki hayatımın anlamı oğlumla kavuştuk rabbim bu duyguları isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰❤️ 38. Hafta kontrolümde bebeğimin suyunun olmasını gerekenden biraz az olduğunu söyledi doktorum birazda grip nezle olmuştum onun da etkisi varmış 2 gün sıvı alımını çoğalt tekrar gel bakalım dedi tekrar gittiğimde de ne bi azalma ne de çoğalma gördü bunun normal doğumu zorlaştıracağını bebeği riske atmak istemediğini söyledi bizde 13 Kasım pazartesi saat 2 ye gün aldık neyse pazar gecesi karnımda ağrılar ile uyandım üşüdüm falan diye düşündüm ama sabah kalktığımda adet sancısına dönmüştü ve gittikçe artıyordu tedirgin oldum bebek hareketliydi ama gene de hastaneye gittim nstye bağlandım ve yatış yaptılar doğum sancılarım başlamış meğerse o gün saat öğlenden sonra 1 gibi yattım gün boyu sancılarım gittikçe çoğaldı yerimde duramaz hale geldi açıklık bakıldı 2 cm miş sonra 2 buçuk oldu akşama doğru tekrar bakıldı 4 cm olmuş ama bu sırada ben ağlıyorum sancıdan bayılıcam çok farklı bi hisdi doktorum normal doğumu deneyelim olmadı sezeryanla zaten yarın doğum olucaktı dedi aradan biraz daha saat geçti tekrar nst bakıldı sancılar artmıştı ama aynı zamanda bebeğin de kalp atışlarında yavaşlama olmuş bazı yerlerde bana bıraktı normal mi istiyorsun sezeryana alayım mı hemen diye bebeğimi riske atamazdım sezeryan olsun dedim o kadar sancıdan sonra sezeryan işlemlerim başladı sondamı o an odada taktılar korktum acıyacak diye ama inanın hiiççç hissetmedim bile asla korkmayın derken beni aldılar spinal iğnemi de hiç hissetmedim acı bile olmadı bir anda uyuştum zaten ve 5 dk içinde güzeller güzeli missss kokulu oğlumun seslerini duydum öyle ağlıyordu kiii hiç susmadı getirip yanağıma verdiler ahhh o çok güzel bi duyguydu aylarca o anın hayalini kurmuştum rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin çok şükür oğlum sağlıklı bende çok iyiyim asla anlatılanlar gibi olmadı herşeyim kolay oldu çok şükür ilk yürüyüş gaz tuvalet hepsini kolayca yaptım şimdi evimizdeyiz oğlum doğalı 3 gün oldu 13 Kasım saat gece 2.21 de gözlerini dünyaya açtı çok güzel bi duygu uzun oldu biraz kusura bakmayın benim hikayemde böyleydi sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz 🌸🩷