Minnosanne- 8.haftama girdim dün doktora gittigimizde kesede cok fazla kanama oldugunu söyledi . Çok üzgünüm büyük sevincle gitmistim ama suan korkuyorum bebegime bisey olcak diye basına gelen varmı
mervemurat16 Minnosanne- 12.ci haftamda oldu bol dinlenmeniz gerekli iğne ve fitil verdi mi doktorunuz
Mrssmugee Minnosanne- benim ilk hamileliğimde oldu 3 ay ablama gittim kolumu bile kaldırmadım iğne ve ilaçlarla toparlıyorsun sadece dinlen yardımcı veya yanına sana bakabilecek biri varsa çok iyi olur 3 ay yatış
Iremaydmrr Minnosanne- banada öyle söyledi ama progestan fitil verdi o kanamayı kapatır dedi sana birşey vermedi mi
Mrvcakatt Minnosanne- 16 17. Haftada yasadim. Buyuk oldugu icin kan onu etkilemez dedi. Bir sonraki kontrolde yoktu o
Hilaldenizmihra Ben 10 haftaligim kesenin yanlarında varmış ama sıkıntı olmadı suan ben de arar ara kahve akıntım oluyrda doktor sikintiyok dedi bana
MerVe39- 14 haftaligim 12. Hafta da kanamam oldu sonra lekeye döndü hala da devam ediyor korkutma kendini kötü düşünme inşallah kötü bsey olmaz
Damlacaa Ayni haftalarda yasadim tuvalet icin kalktim sadece fitil ve igne ile 2 haftada geçti. Dikkat ederseniz bisey olmaz allahin izniyle sagliklica büyür tutunur insallah