Belengaz cansutekgul Noodle Hamburger Sucuk, sosis Hepsini de yedim hiçbir sorun ya yasamadim😃. Ya zaten bizim yediklerimiz direk bebeğe gitmiyor. Atomlarina parçalanıyor besin bebeğe giden en fazla 2 3 gr oda kan şeklinde 😀
Balmommyy cansutekgul noodle bende yemek istiyorum ama bana içinde kurt var falan dediler o yüzden yiyemiyorum doğrumu ya kurt falan var mı
cansutekgul Belengaz ben sucuk sosis değil de aşırı noodle hastasıyım ya yediğimiz her şey zararlı ama noodle için asla yeme diyorlar 🥺
Gulbahar47 cansutekgul hamileliğimin başından beri yiyorum ama ya hafta da bir yada iki hafta da bir sucukta yedim şuan 35. Haftadayım bir sıkıntı olmadı şükür
Pelinn22 Evde yapabileceğiniz sade olanların içerikleri temiz duruyor. Katkı maddesi falan yok. Bakmıştım daha önce. Evde kendiniz tavuk, mantar, biber, köri, susam falan katarak yapabilirsiniz. :)
cansutekgul Balmommyy bi kere bende çıktı ama bence aşırı bekletildiği zaman olan bi şey sonuçta paketli neyi bekletsek çok bekleyince kurtlanıyor
Nurr_22_22 cansutekgul arada yedim hemde aynı anda 2 tane yapıyordum çünkü bir tanesi kesmyordu ama hergun yemedim