Minikayak24 Ne kadar dillendiren varsa doğumu zor geçiyo.Ben 2. Doğumumda kimseye söylemedim ilkine göre daha kolay oldu.Yanınızdaki refakatçide çok önemli.İş bitirici uyanık işi rast giden birisi olsun.Ayal bağı olacak panik olan birini sakın yanınıza almayın.Doğumda gerçekten önemli olan sakin olmak sancılara değilde bebeğine kavuştuğun anı düşünmek sancıların doğum olduktan hemen sonra biteceğini bilmek çok etki ediyor.Ben ilk doğumda ölüyorum sandım korkudan aşırı kasıldım.Ama ikincide daha tecrübeli oluyor insan.Evet sancım var ama geçecek diye düşününce direk ıkınmaya süreci daha kolay atlatmanıza çok faydası oluyor.İnşallah insaflı işi bilen ebelere denk gelirsiniz Buda çok önemli.Şuda var kaç tane doğum yaparsanız yapın hepsinde bi heyecan bi korku illaki oluyor.Rabbim hayırlısyla tez zamanda kurtarsın.Gerçekten kadın olmak anne olmak mucizevi bi duygu.Her kadınjn tatması gereken bi olay.Sadece bebeğinizi düşünün o ilk gördüğünüz anı ve kucağınıza aldığınız anı.Kolay hayırlı doğumlar diliyorum