mombarbie_ fatimafat fazla sıvı tüketimi yapmadan yapmanız gerekli herhangi bir sıvı tüketmeden yapacaksanız bir deneyin hala çatlama yoksa 3 adet havuç yiyin yarin tekrar bakın
Busuyil Ya çatlama olup olmadığı nasıl anlaşılıyor daha önce hiç kullanmadım bu testlerden bu ayda olmazsa önümüzdeki ay kullanmaya başlayacağım, tam bir bilgim yok o yüzden
fatimafat Busuyil testi oluyorsun c ve t çizgileri eşit çıkıyor ise pozitif yumurtlama oluyor diğer günler testte silikleşme olunca çatlama oluyor yani bende 6 gün oldu her gün yapıyorm çatlama olmadı daha sanırım
Zeyynnpp Canım ben havucu kaynatıp ılık şekilde içmiştim ertesi gün siliklesti öyle dene istersen bide benimde uzun sürmüştü 4 gün falan
Zeyynnpp fatimafat evet ben 2 tane orta boy havuç u 3 parçalara bölerek kaynayan suda 5 dkka falan kaynattim su az havucun rengini aldı ılık şekilde içtim ertesi gün baya siliklesti testim.. aç karnına mi tokmu onu tam hatırlamıyorum ama aç dene istersen umarım sağlıkla çatlar ve gebelik getirir sana inşallah kuzum🤲🌼