8mucizem8 sevaldqn1 38+0 haftayla merhaba doğuramadık bacım bir türlü squat pilates herşeyi yapıyorum ama kızım bakalım bu hafta gelicek mi kilosu sağlığı falan gayet iyi
sevaldqn1 8mucizem8 lahanaa kadar olmusuz daha gelen giden yok pü bıktım hilal de bebesinin fotosunu attıkça kendime diyorum lan içeride yaşına mı gircen millet dogurdu ben kaldım diye 😂
YigitPoyrazMomm sevaldqn1 kıyamam sana ben😢 bel ağrısı keşke olmasa en nefret ettim şey bende 35 haftalık oldum belim cit kırıldı modunda Allah yardımcımız olsun
sevaldqn1 YigitPoyrazMomm amiin bitanem en çok bel ağrısı mahvediyor zaten beni oturamıyorum ayakta kalamıyorum yatamıyorum ondan biran önce dogursam diyorum🥹
seizetheday YuvarlanamayanPaanda 3 kg ile neden küvez de yattı acaba bir sıkıntı mı vardı solunumunda
Zumzugukodummuzzingillatirim sevaldqn1 seni bilmem. Doktor içerisi çok rahat galiba, bende girip yatayım dedi fldldl
YigitPoyrazMomm sevaldqn1 az kaldı canım bitecek kavuşacağız yavrulara önemli olan sabır biraz daha bekleyeceğiz😢❣
8mucizem8 sevaldqn1 ahaha onun bizden önce doğuracağı aklıma gelmezdi biz doğunca direk üniye salalım ilkokulu içerde okudu zaten 😁😂
sevaldqn1 Mrvhrc123 bebeğin yeri daraldığı için hareketlerde yavaşlama oluyor canım kontrol et ara ara korkma
sevaldqn1 Feriideklc 30. Haftalardan itibaren bel ağrım var canım zaten söylediğimde gebelikte normal demişti doktorum keşke haberci olsa🥹
sevaldqn1 8mucizem8 kız sürekli bana sen erken dogurcan hissediyorum diyordu kendi bizden önce doğurdu 😂 ben doğurana kadar bebesinin göbeği düştü @Hilal_blc
sevaldqn1 Zumzugukodummuzzingillatirim mümkünse bu hafta doğur önümü aç canım dayanamıyorum artık ben çünkü….
Elfsenack sevaldqn1 😂😂 benimde aynen arada ağrım olunca seviniyorum 😂 kızım 37+4 de inşAllah çok geç olmaz gelmesi 38 de gelsin istiyorum 🌸 inşAllah sizde bu hafta hayırlısıyla doğum yaparsınız