skuscu Devlette sezeryana alıcakları zaman gün veriliormus ya mesela o gün verildiği zaman o günde kendi doktorunuzu giriyor doğuma bakın acilden girince demiyorm gün verildiğinde verdikleri günde kendilerimi yapıyor ameliyat ı
3prens1prensesmom skuscu 4. Dogumum pazartesi gunu olacak bunu ozellikle sordum kendisinin girecegini belirtti o gun ben nobetciym dedi🤗
tugcesakzci skuscu doğumhanedeki nöbetçi doktor kimse o yaptırıyor. Kendi nöbetçi olduğu güne ayarlayan çok doktor da var ayarlamayan da var şansınıza kalmış biraz. Tekrar kontrolünüz varsa eğer sorun mutlaka
skuscu Rynryn gitmedim henüz. Bilgi almak istedim doktora gitsem sorardım zaten ama gidenlerden gitmeden öğrenmek istediğim seyleri soruyorum teşekkür ederim
skuscu 3prens1prensesmom inşallah öyle olur diyelm ozaman Allah sağlıkla kavuştursun herkesi inşallah
skuscu tugcesakzci normalde özele gidiyorum ama artık devlet e gitmeyi düşünüyorum doğumu da devlette istiyorum daha çok var ama kafamdaki soruları soruyorum cünkü devlette gitmedim inşallah gidince sorucam gitmeden gidenlerden bilgi almak istedim
EbruBoluKaya 25 haftadan beri devlete gittim hep aynı doktora gittim sezeryanımıda cuma günü oldum doktorum ameliyat gününe ayarladı o gün tümüyle ameliyata idi
EbruBoluKaya Mia0121 doktordan doktora değişiyor tüp bebek benim özel hastane normal doğum dedi devletteki doktorum sezeryan dedi