Kosem983 Canınız sıcak birsey icmek isterse hamilelikde bi cok sey tehlikeli deniyor neler iciyorsunuz ☺
KlncA Kosem983 Ihlamur, En açığından çay günde iki üç bardak, günde en fazla iki fincan sade veya sütlü kahve 👍🏻 anlayacağın çay kahve tamamen kesenlerden değilim bu miktarlarda zararı olduğunu düşünmüyorum araştırdım
Kosem983 Newmom eskiden 3 yada 4 bardak cay içerdim suan herseyi icmekden korkar oldum kahve migde yanması yapmıyorsa sizde cok şanlısınız☺☕
Newmom Kosem983 kahve cay mide yanması yapmıyo bende. Baharatlı yemek yapıyo bitek. Bide gec saatte yediysem yanıyor cayır cayır. Ama gecen salatalık yedim yandıgında hemen gecti tavsiye ederim
Kosem983 Newmom tamam.mutlaka deniycem bazı yiycek iceceklerde icimden atesler geliyo gibi oluyo hatta eğilince banada bir kac yudum soğuk süt geciriyor demislerdi
Deletedmom58 Kosem983 Günde bir kahvenin tüketiminin sorun olmadığını çoğu doktor söylüyor zaten. Ben sadece bitki çaylarından uzak duruyorum etkisini kestiremediğim için. Çay kahve aşırıya kaçmadan devam ediyorum.
Albatros3501 Kosem983 kuşburnu içiyorum doktoruma sordum canm sıcak bişeyler içmek istiyo diye hatta😊
Kosem983 Albatros3501 bir sitede kuşburnunu cok onermemislerdi bende hic içmedim doktorunuz önerdiyse bende icebilirim teşekkürler 😊🌹