Merv2111 Bursa yıldırım doruk hastanesine giden var mı gebeliğe ait ücretler nedir kan tahlili muayene nst ücretleri doğum vs
Aryaam Merv2111 muane 610 TL digerliri için daha gitmedim detaylı ultrason yapicaz Aralık’ta oda 1200 tl
Mmeleklr2 Merv2111 bende cansu hanıma gidiyorum yeni geçtm ona sabiha hocadaydm ayrılınca ona geçtim. 11 bin e anlaştık doğumu takipli hastaym diye 37 haftalıgm
melekse1 Merv2111 muayene 660 nst 200 kan ücretleri farklılık gösterebilir doktorun verdiği testlere göre
Merv2111 Aryaam hangi doktora gidiyorsunuz acaba memnun musunuz ve doğum ücretini öğrendiniz mi bende doktorumu değiştirmek istiyorum da
Aryaam Merv2111 kim doktorunuz bnde degiscem bu gidişimde Hamza Furkan şen gidiyorum oğlumda doğumu orda yaptum ama kızımı bilmiyorum bellek değil daha orada yapmam
Merv2111 Aryaam Elif Şahin dorukta mutlu kilciler diye doktor varmış yorumlarına baktım baya bilgili ve ilgili doktor sanırsam ona gidebilirim belki bende
melekse1 Merv2111 Elif Şahin ilk doktorumdu yıldırım dorukta .Fakat şuan Nilüfer dorukta .Bnde Cansu hanıma geçiş yaptım Sabiha hanım ayrılınca