Rabiakltk5 Nası geçiyor hamileliginiz kalp atışını duydunuz mu benim midem aşırı kötü hicbisey yiyemiyorum halsizlik hep var
sehrengiz_8 Rabiakltk5 6+6 da kalp atışını duyduk bugün bulantı anlamında biraz daha rahattım onun haricinde her şey güzel 8+1 haftalığım
Eylulerva Rabiakltk5 benim 8+5 mide bulantım çok kötü 🥹zorluyorum kendimi yemek yemeğe bebek için ,kalp atışını daha duymadım
Bahaarrrk Rabiakltk5 8. haftaya girdik bu gün hamile değilim gibi 😂😂😂 bebeğim sağlıklı çok şükür kalp atışını da duyduk 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
1palyaco Rabiakltk5 6+2 haftalığım . Midem bulanıyor bazen yanıyor ağzımın tadı çok kötü . Su içerken dahi midem bulanıyor . En son 5haftalıkken gitmiştim sadece kese görmüştük . 7+2 de tekrar gideceğim .
Badgirl_ Ben 9+2 kalp atışını duymustuk bulantı olarakta çok rahat geçiyor hamileligim hiç bulantı vs yok sadece arada sağ kasıkta ağrı oluyor bide benim kese etrafında kanama varms ona dikkat etmem lazımmis bakalım inşallah sağ sağlım aliriz kucagmza
Rabiakltk5 Badgirl_ canım o benim ilk gebeligimde vardı kanama alanı çok dikkat etmen gerekiyor uzan dinlen hep rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Eylulerva sehrengiz_8 kalp atış hızı iyi şükşr 154 şimdi erken birazdaha bekle dedi bu hafta inşallahduyucam bebek için iyi değilmiş galiba onun için bende ısrar etmedim yoksa dinletirdi
karakayahavva00 Bende 7+1 mide bulantısı ve ağızda kötü tad var can sıkıcı bu durum. Bebişim de iyi çok şükür. Bende de kanama alanı vardı ama geçti. 🤍 saglıkla buyusunler
Dudu123 Bizde yarın 8+0 oluyoruz çok şükür kalp atisinida duyduk tek sıkıntı sürekli mide bulantısı ve ağızda geçmeyen kötü bir tat
Rabiakltk5 1palyaco aynen canım şu içsem bile midem bulanıyor bisey yemeyince bu sefer tansiyonum düşüyor nolcak bilmiyorum bebişlerimiz sağlıkla gelsinde
sevalciftci Rabiakltk5 7+4 üm dün mide bulantısından agliyordum artık dün iki serum yedim bende hiç birşey yiyemiyorum bugün biraz yedim dün serim iyi geldi 6+2 de de kalp atışı duydum bu arada kalp atışından sonra betanin önemi varmı dün betada almışlar benden 1 kasimda 6386 ydi betam dün ki 68778.0 gibi bişey çıkmıştı herkes artmaz iki katı filan demis ama korktum biraz
Rabiakltk5 sevalciftci belli bi haftadan sonra önemli değil diye biliyorum canım ama kaçıncı hafta onu tam bilmiyorum
Seguemka Rabiakltk5 9+5olduk bizde çok şükür yemek yiyebiliyorum sırtımda ağrı ve göğsümde ağrı olyr yine Cok şükür