anneadayiiiiiii Kızlar merhaba yakın zaman da Eskişehir de fetal dna yaptıran var mı aranızda süreç nasıl ilerliyor bilgilendirir misiniz acaba 🙏🏻🙏🏻
Temmuzmucizesi26 anneadayiiiiiii sıra almadan gidiyorsunuz. Kan verdik 1 tüp haftaya sa 1 ay olack sonucu çıkacak genetikteki doktor sizi bilgilendiriyor zaten testle alakalı. Size tarih veriyorlar bu tarihlerde hastaneye gidemiyorsunuz büyük ihtimal o gün sigortanızda giriş yapıyorlar sizin de herhangi bir girişinizin olmaması gerek. Sonucu da arrayarak çıktı mı çıkmadı mı bakıyorsunuz onlar size çıktı deyince gibip yüz yüze görüşüyorsunuz ve 12 haftayı da geçmeniz gerekiyor test için
Temmuzmucizesi26 cennettemel sonucunuz nasıl çıktı acaba ? Bazıları sonuçlar tam çıkmıyor içime sinmedi felan demiş
cennettemel Busy 5-6 sayfa veriyolar sayfanin onunde zaten yaziyor trisomi 13,trisomi 18,down sendromu diye ve orda sonuc cikinca doktora siramatikten sira alip gosteriyorsun sonucu doktor dusuk riskli yuksek riskli vs bi anomali varsa söylüyor
Busy cennettemel yani sıra bekleniyor öyle mi sonucu alıp direkt gitmiyoruz . Ne kadar sürede sıra geldi acaba ? Benim de sonucum çıkmış da eşim almaya gidecek iş arasında . Hemen alıp geçer diye düşünmüştüm . Uzun sürdü mü sizin ?
cennettemel Busy hayir sonucu alip gitmiyorsunuz doktor görüyor o sonucu doktor söylüyor riskli veya dusuk riskli diye bana mesela Allaha şükür dusuk riskli dedi ama tabikide hicbirinin kesin garantisi yok Allah biliyor orasını
Busy cennettemel ne güzel düşük risk çıkmış insallah bizim de öyledir 🙏🏻 sıra fişi alınca çok bekleniyor mu ? Ona göre ben gideyim almaya sonucumu