Lee Kızlar gebelikte ilaç alamıyoruz ama napmalıyım boğazlarım bembeyaz oldu acıyorlar geceleri hiç uyuyamıyorum napacağım daha 5+ 5 olduk🤒
ayaniz Lee canım dogal yöntemlerle geciriceksin bol bol c vitamini portakal vs.. Ballı süt iç sıcak.bogaz agrın için pekmez ye. Yat dinlen sürekli..
BusraTugay Lee bol bol dinlenip meyve yiyeceksin canım su iç başka yolu yok ben iki defa böyle hastalandım hiçbirşey yapmadı doktorlar
Newmom Lee ılık ballı süt ic bir de ilik suya limon sık bal koy ic güzelce. Bogazi güzel yumusatiyor. Bogazına ince bir atkı sar orayı sıcak tut. Benimki iki hafta gecmedi doktorum pastil yazdı hemen gecti. Kullanırken korktum ama bisi olmadi cok sukur
BusraTugay Lee aynen öyle canım ben konuşamıyordum bile boğazımın ağrısından sabahları ac karnına pekmez iç bi kasıkta olsa bol bol su ve meyve bunlarla geçti anca geçmiş olsun inşallah bir an önce iyilesirsin 😊
Balkiz Lee bayadır devam ediyorsa doktora gidin agumentin yazıyorlar zaten en fazla. Birde parol. En azından toparlarsınız
BelinayS Lee bir bardak sıcak suya 1 y kaşıgı bal 1 y kaşığı sirke yarım limon ve çok az da toz tarçın koy kaynayıp iç gerçekten çok faydalı hiç bişeyin kalmıyo sabaha