Glsmtt Kizlar 23 haftadayim bebegin hareketlerini hissediyordum bir kac haftadir ama dunden beri hissedemiyorum tatli birseylerde yiyiyorum ama bosuna szide de oyle oldu mu hastaneye gitmelimiyim
umrumdadegil Glsmtt hiç hissetmediysen git tabiki ama her zaman aynı şekilde hareket etmiyorlar hiç mi hissetmedin ssn
Gulsah_09 Glsmtt 21 haftadayim 2 gundur hissedemiyorum yarin kontrolum var diye gitmedim doktora yani gidilmesi gerekir mi onu da bilmiyorum ilk gebeligim
Asel_27 Glsmtt bende 23 haftalık oldum bazen bende hisetmiyorum endileşelenme belkide yavaş hareket etmişdir anlamamışsındır ama yinede için rahat olmiucaksa doktora görün
Cucu_01 Glsmtt bende 23+5 4 gündür çook yavaş minicik hissediyorum dün doktora gittim arkası dönük ve makat pozisyonu almış onla alakalı olabilirmiş ama ben yinede rahat ettireniyorum içimi🥺
Brcu1989 Gulsah_09 24 haftalığız bende sizin gibi geceden sabaha öğlene kadar hissedemedim panikleyince Sağlık ocağına gittim kalp atışlarına bakabilir misiniz böyle böyle deyince dinlettiler rahatladım sizde em yakın Sağlık ocağına gidin isterseniz