Nur211 Kızlar kardeşim özel hastanede çalısıyor o hastaneye gitmemi istiyor doktorlarıda cok iyi ama bana biraz uzak 30km kadar sağlık ocagındaki doktor yakın hastane tercih et zorlanırsın dedi ne yapmalıyım yorum yaparmısınız kafam cok karıştı
Kaykayse Nur211 acil durumlarda yakında olması avantajlı ama riskli gebelik yoksa o kadar da önemli değil gibi benim hastanemde yaklaşık 60 km uzaklıkta Manisa’dan izmire gidiyorum
Minikperi Nur211 30 km çok uzun değil sanki. Ama şöyle bir şey var ben sancılarım başladığında 15 dk arabada otururken çok zorlanmıştım. Yine de siz bilirsiniz 🌸
Mmeelliikkee Nur211 süreciniz sağlıklı ilerliyorsa tercih edilebilir.. yani bazen şehir içi trafikte bir saat bi yere gitmek.. doğum anıda çat diye başlayıp gerçekleşen bişi değil hastane ve dr güveni önemli iyiyse değer
Minikperi Nur211 o zaman daha yakın bir hastane seçmeniz daha doğru olur. Biz Ankaradaydık burda trafik yok İstanbula nazaran onda bile zor dayanmıştım🌸
Nur211 Mmeelliikkee evet cok cok iyi doktorlar tvde söyleşi veren doktorlar sanırım orayı tercih edeceğim teşekkür ederim