Sureninannesi Selamün aleyküm kızlar 2 yaşında kızım var doğduğunda göz kapağında egzama vardı doktor geçici olduğunu söyledi geçti de çok şükür ama şimdi kafasında var ve çok kaşınıyor sizce mustela şampuan işe yarar mı 😕
mrve06 Sureninannesi mustela egzamali çoçuklarda fayda etmiyor oglum 2 ayliktan itibaren egzama tanisi koyuldu kaç kere aletji testi yapildi birşey çikmadi en son cildiye goturdum biodermanjn Atoderm şampuani kullan dedi onun faydasi oldu sizede tavsiye ederim
Nili4321 Sureninannesi geçmiş olsun çocuklarda kullanılır mı bilmiyorum ama ben beyin ameliyatı olduktan sonra kafam inanılmaz derecede egzama olmuştu ilaçlar losyonlar kullandım ancak geçmedi. Doktor Vichy dercos şampuan önerdi ilk yıkamada bile resmen bitti. İsterseniz bir araştırın çocuklar kullanabilirse mutlaka deneyin derim
Yorgunanne63 Bebeğiniz anne sütü içiyorsa peynir süt yoğurt yemeyin bı sure belki süt ürünlerine alerjisi vardır ilk çocuğumda diyet yapınca egzaması hafiflemisti
Sureninannesi mrve06 çok sağolun eczane ye soracağım eğer kullanmasında bir sakınca yoksa onu alırım muhtemelen.
Sureninannesi Nili4321 çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin . Mutlaka soracağım doktora çok teşekkür ederim ☺️
Ozr42 Benim yiğenimde var sebamed kullanıyor yengem hem başında hemde vücudunda başka birşey kullanmıyor doktor onu kullanmasını söylemiş. Hatta biraz faydasınıda görmüş.