La_Liberte Hnd_01 ayy benim de çıkıntı vardı işte ama hiç inanmıyorum nedense 😅 doktor da ben pimpirikliyim diye bey konuşmadı
La_Liberte Hnd_01 ya işte benimkini de anlayamadım nub değilse nedir diyorum ama nub da o kadar aşağıda oluyor mu😅
La_Liberte Masallinaveseda çok emin değilim ama koza benzettim hem kafa yapısını hem de nub kısmını ☺️
La_Liberte Mrvslcht çok teşekkür ederim ☺️ benim de bir kızım var ama benziyor mu benzemiyor mu çözemedim 😅
Mrvslcht La_Liberte bence erkek kızlarda üç çizgi diye biliyorum içimede öyle doğdu bende şimdi ikinciye hamileyim gönlünüzden geçen olsun inşallah ❤️ Buda şimdiki hamileliğimden bende merak ediyorum ne oldugunu cinsiyetinin 😀
La_Liberte Mrvslcht çok teşekkür ederim yorumunuz için 🥰 bence sizinki erkek ☺️ aslında çok küçük ama maşallah belirgin vücudu. Ve kafa yapısı da erkeğinkine benziyor 🥰 sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻
Aymiraaymiram La_Liberte kafa yapısı erkeğe benziyor derken merak ettim mesela nasıl oluyor benim ultrasona bakmak için soruyorum da sanırım nub görünmüyor bende o yüzden sordum
Mrvslcht La_Liberte amin inşallah canım cümlemizinki inşallah bende teşekkür ederim bende erkek hissediyorum hayrılısı olsun hakkımızda 🤗♥️
La_Liberte Gunes07 doktorla birlikte çıkıntıyı görünce erkek bu galiba demiştim sonra fotoğrafa bakınca kız dedim 😅 o çıkıntıdan çok nuba güveniyorum sanırım 😅
Gunes07 La_Liberte bir doktorun sayfasında video izlemiştim senin ultrason fotonu görünce o aklıma geldi cok benziyor ona bakarakta kız dedim videoyu atabilirim istersen
La_Liberte Aymiraaymiram nasıl anlatsam bilmiyorum da erkeklerin kafa yapıları daha kaba alın kısımları daha düz enseleri daha kalın oluyor gibii geliyor. Tabi bu bilimsel bir görüş değil ☺️🙈 genel olarak halk arasında kabul edilmiş bir şey 🥰