Yesim_Ercan Kizlar ya kasik agrisi normalmi ya benim kasiklarim cok kotu agriyo bide belimm agrisi cok kotu sizce normal mi 14 +5 hamileyim
Bsrbsr Yesim_Ercan bende ayni soruyu sordum simdi bugün tam 8 haftalik olduk bıçak saplanır gibi ağrı giriyo kasiklarima baya da uzun suruyo
Elifkedi Yesim_Ercan ayakta fazla kalırsan ondan da olabilir doktoruna soyle magnezyum verir ben yeni başladım baya etkisini gördüm
Tugbakalenci Yesim_Ercan 16. Haftaya kadar kasık ağrısı oluyor bebiş kasıkta olduğu için büyüdükçe yukarı çıkıyor ve ağrı hafifleşiyor yada tamamen geçiyor . Ama ilk zamanlar o ağrı oluyor malesef
Smiley87 Yesim_Ercan ilk zamanlar kasık ağrıları oluyor canım . Bir de Ben iş yapıp yorulduğumda Kaşık ağrım oluyor dinlenince geçiyor ondan da olabilir dikkat et 🤗
Fikriye001 Yesim_Ercan bende 14+5 haftalık hamileyim ve aynı şeyleri yaşıyorum doktorum rahim büyümesinden olabilir bu haftada karın genişliyor ondan olur demişti
Yesim_Ercan Fikriye001 ondanda olabilir ama benim dusuk tehlikem var erken dogum tehlikem ondan korkuyorum biraz
Bsra_ayz Bende 14+5 gunluk hamileyim ölücem iyice bebeğime bişey olur diye de korkuyorum belim kasigim beni öldürüyor
Yesim_Ercan Bsra_ayz yarin gidicem iste doktor erteliyo yarin gidicem bakicaz yarin cinsiyetinide ogrenicem allahin izni ile
Bsra_ayz Yesim_Ercan bende gittim iki gun önce kızım olucak allah nasip ederse. Ama bu ağrıyla ilgili bişey demedi