zeynep9898 Esra_4774 gercekten mı ay anam cok heyecanlıyım gercekten hareketlı oldugu ıcı. Doktorumuz emın olamadı ıkıncısıde oda erkek dedı sıze kesın haber verıcem cok sagolun🩷🩷🩷
Onell Esra_4774 12 haftalık ve 13+4 olan ultrason görüntülülerini attım size en son gittiğimizde kendini göstermedi bağdaş kurmuştu ☺️
Tazeanneee11 Esra_4774  Şöyle var bide   bu da aynı hafta içinde bacak arası 😊
Esra_4774 Tazeanneee11 erkek mi demiştim size başka varsa at kuzum sırtı dönük nekadar çok foto o kadar kessin söylerim
Tazeanneee11 Esra_4774 kese fotoğrafına 10 haftalık çok küçük kız gibi sanki demiştiniz buradada ayak ayak üstüne atmıştı 😁
Serendipity16 Esra_4774 merhaba cinsiyeti öğrendik erkekmiş 😂 bi şok olmadım değil kız bekliyordum inşallah değişmez tabi de dediğiniz ihtimal çıktı 😂
Esra_4774 Serendipity16 ne güzel normalde herkese net yuzdeler veriyorum senin bebeğinde şüpheye düştüm demek şüphem doğruymuş 🥰
Serendipity16 Esra_4774 bende valla doktor nasıl gördü çok belli değil diyorum inşallah değişmez bakalım 😂
Esra_4774 Nsimsek yaa doğru tahmin ettiğime çok sevindim kuzum Rabbim sağlıklı bir şekilde kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲
Aseliimmm Esra_4774 merhaba canım bebeğimi erkek olarak tahmin etmiştin ama tatlı bir kızım oluyor öğrendiğinde yazarsın demiştin yazmak istedim🙃