8mucizem8 gzmgzmmm benimkide aynı haftada tahmin etti cinsiyetimiz de kız genelde kızlarda yanılma payı neredeyse hiç yok gibi son 9 günümüz kaldı bakalım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah zaman çabuk geçiyor 🙏🏻
Dmr2525 8mucizem8 aslında kızlarda yanılma olmuyor mu genelde erkekler belli ediyor kendini ama Kiz gibi gözüken erkek çıkıyor
Serendipity16 Esra_4774 doktor kesin gördüm dedi kağıda yazdırdım bakalım hafta sonu öğrenicez inşallah değişmez 😀
Serendipity16 Esra_4774 merhaba cinsiyeti öğrendik erkekmiş 😂 bi şok olmadım değil kız bekliyordum inşallah değişmez tabi de dediğiniz ihtimal çıktı 😂
zeynep9898 Esra_4774 doktorum ilk basta kız olarak gordu hareketli oldugu ıcın tekrardan baktı erkek olabılır erkek goruyorum erkek felan dedı haftaya bırdaha gıdecegım🥹🥹🩷
Esra_4774 zeynep9898 başka USG foton varsa at bidaha bakayım bebeğin kemik yapısına bakacaktır cok net değil kesesi ve bebeğin tam göründüğü usgyi at bidaha bakayım canım
BhrRzgr_06 Esra_4774 Rica etsem benim içinde bakabilir misiniz çok küçük ama keseye göre anlıyorum demişsiniz🥰
Esra_4774 Yaren1907 kuzum bebeğin kesesi kız kafa kemik yapısına bakıyorum erkek gibi başka USG fotosu varsa bı atarmisin
zeynep9898 Esra_4774 organ görüyorum dedi hatta erkek olabılır dedı heyecanla beklıyoruz acıkcası bırtane daha var atıyorum cok bellı degıl ama
Yaren1907 Esra_4774 yok canım en yenisi buydu 🥰 doktorta pek bilemedi kordon var dedi ama cıkıntı da olabilir dedi erkek gibi dedi 🥰 13 aralıkta gideceğğm size de haber veririm🥰
Birprensannesi- gzmgzmmm 13+1 de oğlumu ogrenmistim ikinci gebeliğim 12. Haftada erken ama kıza benziyor dedi 15+4 de kız dedi değişmez inşallah 🤣
Esra_4774 Kahvelim_ daha çok küçük canım başka var mı tahminde bulunsam bile %50 lik oran söyleyebilirim