Beyzanrrr 29 haftada olmama rağmen bebeğim artk eskisi gibi hareket etmiyr önceden içerde parti verirdi 1 haftadir çok eksildi bu hareketleri acaba büyüdüğü için mi çok hareket etmiyor başına gelen var mı ??? 🌼🌼🌼
Mrvcakatt Beyzanrrr benim de bebek oyle aman aman hareket etmiyor. Ama sabah ve aksam hareket etme saatleri. O zaman haraket ediyo
Yasmnk Beyzanrrr bende 30 haftadayım hareketleri iyi bazen azalıyor ama bi göbüşü sallıyorum kendimi dinlemeye geçiyorum o ara zaten hareket ediyor sonra tam gaz devam günü gününe değişiyor bebiş hareketleri azcık göbüşü sallayıp bekleyin sizinde hareket edecektir
11-02- Beyzanrrr bende post açmıştım bu haftayla ilgili herkes bu şekilde yakınıyor normal galiba çünkü herkeste oluyor 28 haftalığım gece hiç hareket yok gündüz de öğleden sonra hareket ediyor oda çok az
Wafflesgirl Beyzanrrr bence zamanla azalıyor yeri daraldığı için. 28 e kadar bende çocuk dans ediyordu sonra bir anda duruldu
Minigiim-vebenn52 Beyzanrrr bende korkuyorum büyüdükleri için yerleri de daralıyor olabilir çünkü em hareketli haftalar 24-28 arasıymış sonrasında düzene girip sakinliyolarmış kendimi böyle avutuyorum doktora gidene kadar ama günde en az on kere harekete ederse sorun yok demekmiş
Beyzanrrr Minigiim-vebenn52 hiç saymıyorum zaten bi sorun olsa hiç hareket etmez die düşünüyorum bende haftaya gidicem doktora sorayım bı
caglayaman Bende 28 deyim ama öyle bi hareketliki bugün korktum artık doktoruma yazıcaktım o kadar sert ki anlam veremiyorum
caglayaman Beyzanrrr canım ondan olabilir hani bende yapıyorum ama hep günlere bölüyorum sen başka bişeymi yapıyosun
Mrvcakatt Beyzanrrr evet ondandir. harekete gecmesi icin ses aciyorum. Ya da surekli karnimi oksuyorum
Odininmamisi Bazı bebekler bu haftalarda yer değiştiriyor yani başı vajina kısmına geliyor bu da hareketleri az hissetmenize sebep olabiliyor. Alan daralıyor onun payı büyük.
Beyzanrrr caglayaman hayır yapmıyorum dedgim gibi çok yorulmuştum dinlemeye gectigim de azar azar hareketi oluyor