Deletedmom_110 Aybarssmom_ Kullandığım çanta bu bir yıldır kullanıyorum çok memnunum kaliteli şık güzel bir çanta benim için kullanışlı ve şık olması önemli😍
Minikperi Aybarssmom_ 2020 yılında e bebekten almıştım bu en ucuzlarından. O zaman 35 liraydı şimdi de çok pahalı değil. O kadar çok makineye atıp yıkadım ki anlatamam. Yeni gibi de duruyor şimdi ikinci kızımda da kullanacağım 🌸 size tavsiyem sırt çantası olması öok daha kullanışlı diğer çantalara göre. Bunun sarısını.
__mom1 Ordan oraya çok gezen biri değilseniz büyük çantalar gereksiz bence ben ilays markasının küçük el çantasını aldım heryere onu götürüyorum. Bezi yedek kıyafeti alt açması her şeyi sığıyor
Aybarssmom_ Minikperi ben de sırt çantası istiyorum açıkçası. 300 TL artık 30 TL gibi oldu zaten o yüzden fiyatı gayet normal evet 🥲 teşekkür ederim 🌼
19151992 Ben mark bells aldım içini de doldurdum öyle güzel genişki. Sırt çantası düşünüyorsanız ona da bakabilirsiniz
Khena Aybarssmom_ Ben yanlarında file olan standart sırt çantası kullanıyorum. Anne çantası falan çok gereksiz