Mtluannisss Merhaba 14 Kasım akşama doğru 4 gün geçilmiş adet sebebi ile kan testi verdim idrar testinde silik gibi duran sonuca istinaden kan tahlilim çıktığında sonuç 28.11 idi 4 gün gecikmeye sizce sonucum düşük mi kimyasal gebelik mi ?
mombarbie_ Mtluannisss ilk değeriniz kimyasal gebelik olduğunu göstermez değeriniz gayet iyi 2 günde 2 katına yakın artış oluyormu diye takip edin önemli olan artış
sekerinannesi_ Mtluannisss Benim 5 günlük gecikmede kanda bile çıkmadı. 22 gün sonra tekrar kan verdim beta 99 çıktı. 2 gün sonra kan verin 2ye katlanmışsa değer sorun yok demektir. Sonrasında 2 gün sonra yine verirsiniz. Çünkü ultrasonda görünmez çok küçük belliki. Kanla takip edersiniz.
Mtluannisss sekerinannesi_ inşallah benimde öyle olur ilk bebeğimi 6 aylık gebeliğimde kaybettim rabbim isteyenin gönlüne göre versin inşallah
mombarbie_ Mtluannisss kimsenin betasiyla kendinizinkini karsilastirmayin değer kişiden kişiye değişir aynı zamanda öğrenmiş olmanız birseyi ifade etmez umarım güzel bir artış görürsünüz içinizi ferah tutun daha yolun basindasiniz 😊
sekerinannesi_ Mtluannisss amin inşallah 🙏🏻 Allah bir daha yaşatmasın. O kaybınızın sebebini araştırdınız mı? Bazen kan pıhtılaşma sorunu oluyormuş. Eğer öyle bir şeyse iğneye başlatırlar hiçbir sorun olmaz Allah’ın izniyle🙏🏻
Mtluannisss sekerinannesi_ bebeğim nöral tüp defekti spina bifida vardı gelişimi durmuştu ilk başta sonra kalbi durdu 25 ci haftamda ölü doğum gerçekleştirdim rabbim kimseye yaşatmasın inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🤲🏻🤍
Ahsenmna Benimde 8 gün kala adetime verdim 31.5 iki gün sonra tekrar verdim 110.6 çıktı iki gün sonra verdim 407 çıktı bugün adet günüm sancım var ara ara
Mtluannisss mombarbie_ Allah razı olsun işte insanı yiyen şeyde düşünce düşünmeden edemiyorum ama inşallah kan değerim iyiyse bir sorun olmaz umarım çok sağolun çok iyisiniz 😊😊🤍