Semolinko Merhaba kizlar doktorum bugün Progestan başladı ama agizdanmi yoksa vajinadan mi kullanacağımı söylemedi eczacı kutunun üzerine vajina yoluyla yazmış ama reçetede ağız yoluyla alınır yazıyor kullananlar bu ilacı nasıl kullanıyorsunuz acaba
Nili4321 Semolinko vajinal yolla alınıyor. Eczacı doktorun verdiği şekilde reçete etmiştir. Etkisini daha iyi almak için vajinal yoldan almayı öneriyor doktorlar. 6-7 hafta kadar kullandım.
gamzecgr Semolinko iki türlü de kullanılıyor aktif kanamaniz yoksa fitil daha etkili 31 haftadır fitil olarak kullanıyorum ağızdan yan etki yapmıştı bana
Lagertha_ Semolinko doktorunuz nasıl dediyse. Hem ağızdan hem vajinadan kullandıran da var. Ya da sadece fitil olarak kullandıran da. Eczacılar doktorun dediğini değil sgkdan önerilen kullanım yolunu yazıyor
Seguemka Semolinko benim kesenin etrafında kanama alanı cikmisti doktor bundan başlamam gerektiğini ve vajinal yoldan sabah akşam alacağımı soyledi doktorun sana nasıl kullandığını söylemen gerekti
Gamze_2121 @Semolinko iki Türlü de kullanılabiliyor ama vajinal daha etkili ağızdan alınınca baş dönmesi halsizlik uyku vs yapıyor
Mervikk Semolinko ağızdan kullanma canım ciddi sersemlik yapıyor doktorum bana vajinadan dediği halde güvenemeyip gidip ağızdan aldım bayılacak gibi oldum tansiyonu düşürüyor sanırım😀baya halsizlik ve uyku hali yapıyor. Hem vajinadan aldığında emilimi daha güzel ve hızlı oluyor. Yatarken koy fazlası akar endişe etme o ihtiyacı kadarını içeri alıyor 🤗
Sennur16 Semolinko vajinal alıyorum ben başından beri zaten agızdan alındıgında hem yan etkisi fazla oluyormuş birde vajinal yoldan alınınca etkısı daha fazlaymış. Aynı ilacı kullanıyorum günde 3 defa
Derinnmom Semolinko 3 ay kullandım ağızdan alıyordum ama doktorum bana demişti ki vajinadan alsaydın lekelenmen 3 ay sürmezdi 1 ay sürerdi
Derinnmom Semolinko ağızdan alınca bir sürü yan etkisi oluyor sürekli mide bulantım baş ağrım uyku hali yorgunluğum vardı. İlacı bırakınca geçti
Camlicagizem Semolinko Ağız yoluyla alındığında etkisi azalıyor yan etkisi artıyor ama fitil olarak kullanıldığında etkisi artıyor yan etkisi yok denecek kadar az oluyor
Bedisperk Semolinko gebeliğimin başında bende kullandım vajinal olarak kullanmıştım. Zaten doktor reçetede nasıl belirtmişse eczacı o şekilde yazmıştır
babiesmommy Doktorun ne şekilde önerdiyse öyle kullanman lazım onlarda gebeliğin durumuna göre ağız veya vajinal diyorlar. Benim arkadaşım ağızdan alıyor ben vajinal kullanıyorum. Gebeliklerimizin seyri farklı çünkü. İkisinde de aynı ilaç kullanılıyor zaten.
Semolinko Bilgiler için sağolun kizlar benim kanamam falan yok karnım da zaman zaman sertlik oluyo böyle yumruk gibi tabiri caizse taş gibi oluyo doktor ultrason ile baktı kasılmalar var dedi oyuzden verdi iki tanede iğne verdi
Fulya1993 Semolinko vajinal yolla alırsan hem daha etkili hem yan etki yaşamazsın ama ağızdan da alınabiliyor bütün gün basın döner miden bulanır hayalet gibi gezersin ama asıl kullanış biçimi fitil olarak tabiki
Eylulpera Semolinko ağızdan alınca sarhoş gibi mide bulantısı baş dönmesi yapıyor .. fitil olarak kullan ben öyle yapıyorum..