Tispe Malum özel hastane. Odalarda Saç kurutma makinesi oluyor mu? El sabunu, şampuan, ayak havlusu gibi şeyler oluyor mu? Odaların konforu nasıl? 39+6′dayım, bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Tispe Eddaliko Tamamlayıcı sağlık sigortası vardı benim, onun için bilemiyorum ödeme yapmadık hastaneye
mahay2509 Eddaliko 16000 yeniden yeni yıl zammı geldimi bilmiyorum son 14 gündeyim bildiğim en gücel fiyat yarın kontrolümüz var yeni bir bilgi var mı bakalım
canss_96 Bende orada doğum yapıcam benimde özel sağlık sigortam var salı günğ kontrolüm var doğum paketleri ve oda hakkında bilgi almayı düşünüyorum isterseniz yazarım buraya öğrendiklerimi
canss_96 Senaa123 merhaba özel sağlık sigortası paketleri için bilgi alamadım çarşamba günü gidince alıcam ama sgk için aldım 25.000TL doğum ücreti sezeryan veya normal olarak ayrım yapılmadı ücrete mini oda süsleme ve bebeğin işitme testi dahil dendi ocak ayında fiyatlar değişice söylendi
Senaa123 canss_96 anladım teşekkür ederim benim de tamamlayıcı sağlık sigortam var da merak etmiştim nasıl oluyor diye
canss_96 Senaa123 çarşamba günü gidicem tekrar kontrole benimde öğrenmem gerekiyor bakalım çünkü 36.haftama girdim yine isterseniz yazarım size
canss_96 Senaa123 merhabalar dünki kontrolde görüştüm hastaneyle benim sigortam anadolu sigorta aplus diye geçiyor ekstra herhangi bi ücret ödemiyorsunuz dedi eğer doğumda kan uyuşmazlığı veya ekstra cerrahi bi işlem gerektiren bişey olmazsa dendi çocuğun ilk testleri aşıları dahil dendi birde fotoğraf çekimi için broşür verdiler
Senaa123 canss_96 anladım acaba ekstra cerrahi işlem ne olabilir ki zaten her şey sigorta teminatı altında değil mi.Acaba bebek için mi dediler bunu bir sigortamızla konuşmak gerek benim de sigorta a plus olanından peki o fotoğrafçı hakkında nasıl bilgilendirme yaptılar merak ettim şimdiden benim biraz daha var doğumuma ama bülgilendirirseniz çok memnun olurum
canss_96 Senaa123 yok hayır bebek içim değil bizim için diyorlar ama genelleme yaptı ekstraya giriyor diye allah korusun beklenmedik bişey olursa diye galiba fotoğraf için hastanenin anlaşmalı olduğu firma var oranın büroşürünü verdiler fiyat ve içerik bilgilerini yazmışlar ama paket içeriğini değiştirebiliyosunuz ben görüştüğüm için biliyorum fiyatlar bana normal gibi geldi 1000TL den başlıyor dediğim gibi içeriği değişterebilirsniz.Saat farketmeden gece gündüz geliyolar nöbetçi arkadaşları kimse o gün benim doğumum heran olabilir artık doktor öyle söyledi son hazırlıkları yapıyorum bende bakalım nasıl olucak 😊