Hilaldabaan Haftadayız çok çabuk yoruluyorum artık markete gidip geldim böyle nefes nefese kalıyorum her şeyden çok yorulmaya başladım artık evde süpürge yaparken falan da hemen canım kesiliyor belim ağrıyor sizde de öyle mi normal mi 🫢🤷🏼♀️
Ebosamo Hilaldabaan çok normal bende şuan 24 hafta oldum ikiz gebelik artık nefes alamıyorum. Oturduğum yerde nefes nefese kalıyorum
Blueberry0 Hilaldabaan ilk zamanlar bende de öyleydi yere bayılacak gibi oluyordum nefes alamıyordum resmen. Suan evde bi ton iş mutfağın halini görsen kaçarsın🤣33 haftalığım ve bel sırt ağrısından duramıyorum oturamıyorum bile 😑
Mrv4 Hilaldabaan yatmaya geçerken sadece oturma odamı toplayıp geçiyorum ama sankı dünyanın ısını yapmış gıbı nefes nefese kalıyordum o haftalarda gercı hala da devam ediyor ama çarpıntı da oluyordu 13 hafta cıvarjnda normal yanı alışıyorsun sonrasında ☺️😂
_Tazeanne Hilaldabaan bi kaç parça bulaşık yıkayayım bel ağrısı hemen tutuyor kendimi koltuğa zor atıyorum 🥵 market veya pazardan gelince ayaklarımın altı kalp gibi atıyor 🤣 16+3 den selamlar
Hilaldabaan Damlaserkan resmen gücüm kuvvettim çekilmiş gibi evim dördüncü kat birde çıkarken resmen dinlene dinlene çıkmaya başladım 😂
Hilaldabaan Ebosamo kıyamam rabbim kolaylık versin artık iki canlı olduğumuzdan dolayı yaptığımız her iş iki katı gibi oluyor demek ki☺️
Hilaldabaan Blueberry0 kıyamam ya rabbim kolaylık versin sabah kahvaltı için fırın market yaptım gelene kadar öldüm bittim valla birde ev dördüncü kat geldiğim gibi attım koltuğa kendimi 😂
Blueberry0 Hilaldabaan o merdivenleri çıkmak ölüm gibi ya bende 3ncü kattayım cok zorlanıyorum hahahaha😂 Haftan ilerleyince seni düşünemiyorum valla
Hilaldabaan Blueberry0 ayyy hiç inmek istemem herhalde ya bende düşünemiyorum karnım burnumda olunca 😂
Hilaldabaan _Tazeanne ayy ayy sorma sabah markete gittim geldim gelene kadar nefes nefese sanırsın 100 kg yum 😂
Sweety11 Hilaldabaan çok normal market ilerimizde artık hiç gidemiyorum oysa aşırı uzak değil ama yürünmüyor hemen yoruluyorum halim kalmıyor
Heyaslily Hilaldabaan 14 haftalığım en başından beri öyleyim ama bazıları benim miskin kendimi eve kapattığımı düşünüyor 😑
Hilaldabaan Heyaslily ay aman bana da diyorlar onu ama keyfimizden mi sanki insanları hiç anlamıyorum biz de memnun değiliz herhalde çabuk yorulmaktan benim zor geçiyor mesela mide bulantıları bu yorgunluklar biz böyle değildik diyorlar napiiiyim 😂