Kumral60 Elvn 19 da birinci doz oldum 1 ay sonra da 2 doz canim. Dogumdan sonra bir kez daha olcam ve bir daha omur boyu olmuycakmisim.
Zhrnc Elvn hamilelikte 2 Hamilelikten 3 ay sonra 1 doz Ve 1 sene sonra tekrar 1 doz dedi sağlık ocağındaki ebe. Totalde 4 doz olacakmış İlk ikisi hiç ağrımadı ama üçüncüsü mahfetti beni 😩
Kumral60 Elvn benim ilk doz da agridi canim ustune de yatmistim bilemedm ama sonraki dozlarda hic agrimadi zaten 2 gune gecio cnm ama arkadasim yaptirdi onun hic agrimadi.
senayck Elvn çok gözüm korkmuştu ama korktuğum gibi olmadı ateş ishal şişme morarma falan olanlrda varmış bende sadece hafif bir sızı var üstüne yatmamaya çalıştım 1bucuk gün oldu daha Fazla birşey olmaz herhalde 😊
[silindi] Bende 20. Haftada oldum bir ay sonra bir doz daha olucam bide doğumdan sonra olucam kol ağrısı oluyor 3 4 gün kadar
Kul Ben ilk dozda yanlışlıkla üstüne yatmistim oyuzden 4-5 gün çok ağrı çektim ikinci dozda dikkat ettim ağır kaldirmadim üstüne yatmadım hiç ağrım olmadı
Kubravci Elvn ben 17 haftalık hamileyim suan bana salı günü gel dedi herkes geç vurulmuş erken mi bana acaba ? Aşıdan da çok korkarım 😔
Kumral60 Aybuke5 Benim ebe de omur boyu dedi canim butun dozlari tamamlarsam tamam dedim hangisi dogru bilemiycem ama 10 znee de olsa iyi bir sure ikinci gebelikte olmayiz.