Eldgrn Bebek7272 18 hastada hafiften çıkmaya başladı. Onun öncesi çıkan göbekler ödem , şişkinlik, adet olamamanın verdiği bir büyüme oluyor. Ortalama da zaten 18. Haftalarda çıkıyor
Yesilhome Bebek7272 ben biraz tombiş biriydim 19+1 haftalığım hala dışardan bakılınca anlaşılmıyor kendi göbüşüm vardı o sanılıyor😂
Gamzeramo Bebek7272 ay unuttum inan sanki hic hatirlamiyorum gibi 14 15 temiydi bilemedim suan 24 haftalığız karnım benden once gidiyor 😁
Nesfur41 Bebek7272 Benim 24. Haftadan sonra biraz biraz çıkmay başladı şu an 31+3 oldum küçük hala karnım saklayabiliyorum 😂
K-Canseven Nesfur41 ya benimde karnım çok ufak da. Doktor bebek normal iyi diyor. Hamile olduğum belli olmuyor. Sizin bebeğin gelişimi nasıl? Artık kafaya takmaya başladım 😀
K-Canseven Lothbrok neden öyle dediniz , merak ettim? Benim ilk gebeliğimde çok büyüktü. Bunda karnım çok ufak 😀
e_blue_sky_a Bebek7272 12ye kadar şişkinlik oluyur. 12den sonra şekil aldı ama asıl 4aydan sonra çıkıyor
Nesfur41 K-Canseven Kız takma iç karnımız geniş ne güzel işte çatlama riskimiz daha az olcak 😂 benim kızçe 1 hafta ilerden gidiyor 🌸🌸