Melsa06_Yigit Kızlar son 2 gündür akıntım su gibi geliyor neden bilmiyorum enfeksiyon vardı biliyorum ama 2 gündür su akıyor resmen nedendir yaşayan varmı ?
Eflinlina Melsa06_Yigit valla o akıntı benim hamileliğimin başından beri var bende bi problem görünmüyor ama sen bi doktoruna danışmalısın Allah korusun bebişin suyu olabilir herkesin ayni değil
Wera Melsa06_Yigit akıntı su gibi olmaz ilaç kullanman gerek doktora bi danış ilerlerse erken doğuma sebep olabiliyor enfeksiyonlar
Melsa06_Yigit Eflinlina akıntı var canım benimde başından beri ama 2 gündür çamaşırım ıslanıyor baya su akıyor resmen
Melsa06_Yigit Wera enfeksiyon hiç geçmiyor canım suya karıştırıp içmek için verdiler bana sağdece onu kullandım 3 kere okadar ama 2 gündür resmen su yani anlayamadım
Melsa06_Yigit Melodimm enfeksiyonum var zaten geçmiyor canım benim hiç 3 kere ilaç kullandım hiçbir işe yaramıyor benim 2 gündür su resmen çamaşırım ıslanıyor baya
Gulseee1 Melsa06_Yigit 26. Haftadan daha az bi haftada gelmişti hadda af edersin ama kaçırdım sanmıştım sonra tekrar ve tekrar oldu su gibi renksiz kokusuz sıvı doktoruma söylediğimde istirahat etmemi söylemişti sonra bir daha da olmadı
Melsa06_Yigit Gulseee1 bende kaçırdım sanıyorum 2 gündür canım doktor neden olur söylemedimi ben çalışıyorum çünkü korktum açıkçası
Gulseee1 Melsa06_Yigit benim çok erken haftalarda gelmişti kanamam falan olmuştu sonra tam iyileştim derken şu gibi akıntım olmuştu sorduğumda bir şey olmaz istirahat et dedi 4 kere falan geldi bir daha da gelmedi stres yapma yine de bi doktora sor istersen şimdi baktım 10. Haftada gelmiş benim