naneliseker_ Premsesko ara öğün için biraz daha erken ama ben ara ogunlerimden 1 saat sonra da ölcuyordum not alıyor iseniz olcun:)
Premsesko naneliseker_ Doktor bana yükleme yaptırmadı inanın hep iyiydi şekerim bu sefer 2. Saat tokluk 143 çıktı simit yemiştim pazartesi doktor görecek tekrar 😞
Premsesko naneliseker_ ya tokluk 90 çıktı şimdi kendimi kötü hissettim 2. Saat tokluk 72 çıktı normal mi 🥹
naneliseker_ Premsesko çok düşük güzel sonuçlar:) neden stres oldunuz olmayın , stres de bebise zararlı
Premsesko naneliseker_ Ateş bastı galiba şekerim düştü diye 2 cevizle biraz peynir yedim 🙏 ya ilk günüm ya düşük görünce acaba bebeğimi aç mi bıraktım dedim 🫠
Premsesko naneliseker_ Çok teşekkür ederim sanırım deneme yanılma yolu ile yavaş yavaş öğreneceğim biraz başınızı şişiriyorum kusura bakmayın ❤️🧿
Tinii_minii_mom Benim doktorumda ısrarla yaptırma dedi. 27. Haftaya gireceğim yaptırmadım henüz. Parmaktan şeker ölçer aldım onunla ölçüm denicem bu hafta
Ozgeelgun Melike_4949 evet 37. Haftada kontrolde farkedildi hemen çocuk kardiyolojisine yönlendirdi doktorum