anneyimmbennn https://hizliresim.com/nwon2s6 Anneler merhabalar ben mustelanin bu sampuanini almışım da bu yenidoğana uygun değil dedi birisi kullanan var mı yenidogan bebislerde
Alexab anneyimmbennn doğru söylemiş. Bunun kırmızısı var onu kullanmamız lazım. Mustela Mustela Çok Hassas Ciltler için Rahatlatıcı Şampuan (1 × 300 ml) Olarak geçiyor. Değiştirin fişi varsa.
Minikfasulyem_26 anneyimmbennn ben kullanmistm yenidogan icin hic bir sorunda yasamadm cokta gzel kokuyo yenidogan icin olanidaa kullandm daha sonra bi fark goremedm
Alexab Aaa122 yenidoğana uygun değil. İçinde parfüm var, iptal edip kırmızısı ile değiştirebilirsiniz.
Aybarssena Aaa122 bende bunu aldım misler gibide kokuyor en çok satılanlarda yeni doğanda bu vardı herkes yanılıyor olamaz
anneyimmbennn Minikfasulyem_26 yenidoğan diye satılıyor da bilemedim ya dünyanın da parası bu şampuanlar 😭
Aaa122 Aybarssena yani yorumlar güzel bi de yenidoğan neden kötü olsun anlamadım ki soruyu soran bayanın aldığından da kullandım 1. Bebeğim de o da iyiydi