Meriiiiiii ipeklinaismom yaa ben de hemen gördüğü icin erkek diye düsünmüstüm demek ki erken öğrenen kız annelerimiz de var 🥰 Sağlıkla gelsinler de 🙏🏼
Azra41 Meriiiiiii 10 haftalık ultrason fotosunda kızımın resmen belliydi bacak arası açık ve bomboştu aha dedim bu kız 😅 12+6 da İst doktorum kız dedi 🥰 kızım doğdu 1 yaşında 😅
Ttttttttttttt Meriiiiiii 16+4 daha öğrenemedim ya dün gittim bacak arasına kordonu almış görünmüyor dedi 🙄
Ttttttttttttt Meriiiiiii aslında ben erkek hissediyorum hamileliğin başından beri doktor dün kız gibi ama kesin bşy demiyorum bak dedi bakalım hayırlısı neyse o olsun 🤗
B7710 Ttttttttttttt Bende 15. Haftada gittim aynı şekilde erkek hissediyorum hamileliğin başından beri çok bulantım oldu çok çikolata yedim daha çok tatlıya düşkünüm doktor kıza benziyor dedi ama kesin konuşmadı pembelere yüklenme sen yinede dedi sağlıklı olsunlarda kız erkek önemli değil 🥰
QBuse1123 Meriiiiiii bebeğim şuan 2 aylık doğdu çok şükür sag salim sizlerde kucağınıza alırsınız inşallah.
Meriiiiiii Yeni1Anne- Googlede mutlu resim diye bir sayfa var oraya fotoğrafı yükleyip kopyalıyorsunuz buradaki mesaj bölümünde, en altta görsele tıklayarak yapıstırıyorsunuz, ben öyle yüklüyorum