ilaydakaya-21 KizlR merhaba ben 3 gündür takip yapıyorum açlık ve tokluk sekeri için bugün açlık sekeri için baktm 165 çıktı en yüksek 90 olması gerekiyormuş gebelikte benm 165 çıktı nsl düşer başım da dönüyor halsizim
Ilba_34 ilaydakaya-21 doktorunuz dahiliye bölümüne göndermedi mi sizi kontrol yapılması lazım bu değerdeyse şekeriniz
Birbebek ilaydakaya-21 şekeriniz baya yüksek hemen kendi doktorunuza bu durumu iletin dahiliye ye gidin diyete sokarlar bol su için yoğurt ayran içebilirsiniz düşürüyor diye biliyorum
Pamuk ilaydakaya-21 Benim dün ilk kez 201 çıktı sabah açlığım. Hastane yolu tuttum hemen bugün insulinime ek insülin başlanacak.Lutfen ihmal etmeyin sonuçları pek iyi değil.Cok geçmiş olsun🙏
Ilba_34 ilaydakaya-21 sabah hemen doktorunuza söyleyin değerinizi şeker hamilelikte iyi bir şey değil ilaçlarla kontrol altına alıyorlar zaten geçmiş olsun ☺️
Damlayan Seker en iyi yuruyusle dusuyor doktor tavsiyesiydi benim de bi ara oyle artti yuruyus yaptim yarim saat falan normale dondu bence siz de deneyin yuruyus yaptikca dusuk cikiyor artik