Simaybalim22 Kızlar selam kızım hasta bayadır 6 aylık daha atesi var onun ıcın olacak kullanıyorum ama doktor öksürük ıcın yazmamış ama çocuğun resmen canı çıkacak öksürükten sizce ne yapabılırım önerileriniz nedir
Dilan_55 Simaybalim22 ayak altına sarımsaklı yag sürebilirsin biraz fayda ediyor ama maalesef bu sene ki oksuruklere fayda etmiyor hiç bisey 4 yaşında kızım var 2 ay boyunca öksürük yaptıysam geçiremedim kendi kendine öksüre öksüre attı üstünden
defneveannesii_ Simaybalim22 Benim de 2,5 aylık kızım kuru kuru öksürüyor, üşüttük biraz🥺 şurda bekliyim ben de gelen cevapları🙏🏻
Minikperi Simaybalim22 galiba bu sene öksürükten hepimiz ciğerlerimizi kusacağız 😩 çok geçmiş olsun. Benim kızım 4 yaşında ama sarımsaklı zeytinyağı sürüyorum ayaklarına (sarımsağı rendeleyip zeytinyağı ile karıştırıyorum gece yatmadan önce sürüp çorap giydiriyorum öyle uyutuyorum öksürüğünde ciddi azalma oldu. Gece hiç öksürmemeye başladı. 🌸
TwoPearls Tereyağı yakmadan erit içine 1 tatlı kaşığı pekmez koy evir çevir üzerine birkaç damla limon kapat çok az su şurup gibi 1 2 tatlı kaşığı içir ben çok faydasını görüyorum Rabbim şifasını versin yavrunun
Sukrancinar-42 Çörekotu yağını sırtına göğsüne koltuk altına ve ayak altına sürün yatmadan. Balgamı kusturup göğsünü yumuşatıyor Allah ın izniyle. Rabbim şifa versin 🌸