derya_78 Slm, bebeğime 18 haftalık hamileyken randevumda bebeğin boyu 17 cmdi doktor normal dedi ama hangi sayfaya baksam o haftalarda ki boy 12-14 cm yazıyor biraz aklım karıştı açıkçası
Sibel0330 derya_78 merhabalar benimde bebişim 18+3 te 17 cm 260 grm dı doktorum bişey demedi açıkçası bende hiç araştırmadim şimdi sizden okudum baktım çizelgeye sizin cinsiyet bellimi erkek bebişler uzun oluyor genelde ama benim kız bebiş ☺️
petekceee derya_78 benim bebeğim de 17+5 17 cm gayet normal zaten anormal birşey olsa doktor bildiriyor
Hnd_01 derya_78 18 haftalıkken 21 cm miş kızım.suan 33 haftalık hamileyim 47 cm boyu.doktor en başından beri boyu uzun olacak demişti.ilk kızım da 39 haftada 49 cm doğmuştu.
Minikperi derya_78 sadece anne babanın boyu değil mesela benim annemle babam ikisi de 1.70. Ben 1.67′yim ama kız kardeşim 1.78 😂 çekecek birini buluyolar sonuç olarak gen bu 7 kuşağa danıyor sonuçta. Ben 50 cm doğdum kardeşim 56 cm ama aynı anne ve babanın ürünleriyiz 😅
ElifKarata derya_78 yok alakası yok 🤣🤣🤣🤣 ben 176 ym eşim 180 bizim ki mastı götu yere yakın 🤣🤣🤣 ana uzun baba uzun dada yer fasulyesi gibi
Sibel0330 derya_78 ondandır o zaman bizim genetik yani ben çok uzun baba uzun diğer çocuklarımda yaşitlarına göre baya uzunlardı o yüzden dikkatimi boy çekmedi ama genelde erkek bebişler haftasına göre boyları uzun çıkar 😊