dilan_kayalar_teker Anneadayiii__ 2 tane aldım yeterli olacağını düşünüyorum e bebeğin nevresimlerini beğendim bu arada litte drems markası belki sizede fikir olabilir
myworldd_ Anneadayiii__ iki tane var elimde bir tane de komşudan hediye geldi fakat ilk kızımda aldık bunları şimdi ikinci kızıma o yüzden almadım
Nur_50 Anneadayiii__ ilk zaman yastık kullanmıyorsun bence fazlaya gerek yok 2 yeter onuda zaten belli aya gelene kadar kullanmıcam tek uyku tulumu yatıracam düz yatağa
Yorgunanneee21 Anneadayiii__ Doktorlar 2 yaşına kadar yastık kullanımını onaylamıyor kullanmasanız daha iyi
Nur_50 Senneanlarsinya tog evin ısısına göre tercih etmen gerekiyor ben daha almadım 😃 lc Waikiki ile defacto almayı düşünüyorum 3-6 alırım başlangıç için
HacerEnfal Nur_50 bu tablodan bişey anlamadım valla bizim ev 22 24 arası olacak çocuğu zibinla mi uyutayim yani ne demek
Kubra2707 HacerEnfal 22 24 dereceyse ev ısısı içine bi zıbın üstünde 1 tog değerinde uyku tulumu giydirmeniz yeterli olur
Nur_50 HacerEnfal 😃1 tog uyku tulumu alırsan zıbın giydirip üstüne bu uyku tulumu giydireceksin😃 1.6 tog veya 2.5 tog alırsan sadece uyku tulumu giydirebilirsin direkt😃