Haticelisa TugbaYalcin57 16 ay once spinal dogum yaptim cok rahatti bisey hissetmiyorsunuz zaten ama herseyi goruyosunuz duyuyorsunuz. Bir hafta oncede ikinci dogumum oldu genel yaptilar busefer oda sukur cok rahatti ama kendime gelmem iki saati buldu o anesteziyle hic uyanasim gelmedi :D
Melekecre Ben ilk genel ile olmuştum, ikinciyide genel isticem çünkü kendimi biliyorum, heyecanlanirim,ve herşeyi görüp duymakta ayrı birşey, insanı piskolijik olarak çok etkiler
umutsuzbiri TugbaYalcin57 merhaba, bende 6 ay önce genel anestezi ile sezeryan oldum. Aslında ilk temas için spinal çok istedim ama uyuşmadığım için genele geçiş yapıldı. Açıkçası düşündüğümden çok çok rahat geçti. Uyandığımda ameliyathanedeydim doğum bitmişti hemşireler çağırıyordu. Anesteziyi atmak bende kolay oldu baş ağrısı vs yaşamadım. Uyandıktan yarım saat kadar sonra ağrılar başlıyor ama asla dayanamayacak kadar değildi. Zaten ilk geceden sonrası daha kolay. Bol bol yürüyün, ilk acıtsa bile acının üzerine gidip yürüyün ağrıyı baya azaltıyor. Merak ettiğin şeyleri sorabilirsin
ElifKarata TugbaYalcin57 şimdiki aklm olsaydı genel olurdum belden uyusmalidan sonra belimde ağrı kaldı herkes olmuyordur ama bende oldu .smdi 2.sezeryen olcam 5 sene geçti ama doktor normale izin vermedi sezaryen olucam yine belden olursam ağrı daha da artar mı diye aklıma geliyor bende genel olmayı düşünüyorum.