SudeeDilek Merhaba 36+5 im vajinamda sarı sümüksü sıvı akıyor bunun nedenini bilen var mı bundan öncesinde su olarak akıntı vardı kokusuz şeffaf bir su sızıntısı
Nurmert SudeeDilek bende sızıntı şeklinde su geliyor sanmıştım ama doktorum vajinal muayene etti enfeksiyon çıktı
Drnzgn SudeeDilek son zamanlarda akıntı iyice çoğalıyor canım ondan ola bilir birde idrar yaparken yanma flan varsa enfeksyon da ola bilir doktoruna sor bi
anonimm1907 bende de birkaç gündür sarı sümüksü bi akıntı var neden oldugunu bilmiyorum enfeksiyon olabilir
SudeeDilek TugbaYalcin57 sorma ya her gün iki üç kere ped değiştiriyorum , pedde çok rahat ettiriyor açıkçası çamaşır giyim beş dakika desem anında kirleniyor sinir oldum
Hilalaktscbk TugbaYalcin57 Ped enfeksiyon yoksa dahi enfeksiyona çeviriyor ve arttırıyor. Günde 5 kere de olsa çamaşır değişimi daha sağlıklı. 🥲
SudeeDilek Nurmert benim muayene bu ayın başındaydı sanırım tam hatırlamıyorum ama muayene de hiç bir şey çıkmamıştı 20 Kasım da tekrar gideceğim umarım enfeksiyon değildir doğuma az kaldı çünkü
Nurmert SudeeDilek benimde 36.haftam o yüzden su sanmıştım 🤭 arayınca direk çağırdı zaten haftada 1kontrole gitmeme rağmen , fitil ve antibiyotik verdi iyi geldi
Drnzgn SudeeDilek hamileliğin sonunda daha çok artıyor akıntılar ama dediğim gibi gene de bi idrar tahlili ver canım benim ilk çocuğum idrar yolu enfeksiyonu olmistum benden çocuğa geçtiği için 3 gün kuvezde yatmıştı şimdiden cagresine bak
Hilalaktscbk TugbaYalcin57 İnan ben de aynıyım artık lavabodan eşime seslendiğim an getiriyorum diyor direkt ne istediğimi anlıyor 🥲