NewMomm1 _Rojbin_ 35+1 den merhaba 😂 geçmiyor bacım geçmiyor magnezyum kullanıyorum yine geçmiyor. Doktor belinde bilmediğin bir rahatsızlık var bence dedi. Yatakta yan dönerken bile can çekişiyorum🥲
Canan-_16 _Rojbin_ bende şuan post açaçaktım uzandığım yerden kalkamaz oldum aşırı bel ağrım var kitleniyor resmen 11 haftalığım bende
Boncukk123 _Rojbin_ yatarken hicbsey koymuyorum ama benim de agrıyo gebelikten mi bilmiyorum canım kas sıkışması da var benim belim de o yüzden daha da agrıyo sanki 13+4 um
Kajdhdh Bende sizin gibiyim özellikle yürüyûnce sağ kalçamda ağri oluyor ama bir çare bulamadim bende bekliyim belki tavsiye veren olur
_Rojbin_ Resmen yastıkla savaşıyorum yürüyorum gecmiyo oturuyorum olmuyo hamileligi biraktim yanlarim agriyo özellikle sağ tarafim resmen bel ağrımla mücadele ediyorum 😌
1zehratun Benim de aynı şekilde belim ortasın da bir nokta ağrıyor sadece yürüdüğüm de batıyor resmen
_Rojbin_ Dün yatış verdiler bel ağrısından gittim masaj yaparak ayaklarınızı karnınıza doğru büküp uzatarak hareket ettir dedi
Emellllllll 26.haftanın içindeyim sağ taraf bel ağrısı ne uyutuyor ne de bi şey. Gerçekten çok ağrıyor
_Rojbin_ Emellllllll aynen bende de çok olunca acile gittim sürekli yastık olmuyo tutulup kaliyom kıvranarak yatamiyorum
Sehseh O hafatalarda itibaren başladı 24 hafatama girdim asla geçmedi geçecek gibi de durmuyo nasıl bi agrisysa kuyruk sokumuna kadar iniyo